Strand Baile Figa

In cladirea SPA, ridicată în mijlocul staţiunii este amenajata o piscină cu apă dulce, încalzită la o temperatura confortabila. Tot aici mai sunt şi patru minibazine jacuzzi, un cabinet medical, săli de masaj, saună şi o sală de  fitness.

Strand Baile Figa       Strand Baile Figa       Paraul lenes Baile Figa
Langa cladire este amenajat un bazin cu apă dulce, cu efecte acvatice şi cu jacuzzi exterior. Turistii si oaspetii parcului balnear de la Figa vor gasi aici tobogane cu jet de apa si un "rau lenes" unde copiii si ceilalti vizitatori dornici de distractie si relaxare vor putea pluti pe colace si pe saltele pneumatice. Peste tot, pe plajele cu nisip, pe plajele cu iarbă, pe plaja lacului sărat, pe gazonul artificial de la râul leneş, se găsesc şezlonguri şi umbrele protectoare.

In parcul balnear "Baile Figa", pasionaţii de sport au acces la trei terenuri amenajate cu gazon sintetic, unul de fotbal şi două de tenis, dar şi la o sala de fitness aflată în interiorul centrului SPA. De asemene copiii au la dispoziţie un parc de joacă generos, amenajat cu mobilier ecologic, din lemn, un parc de aventură, o tiroliană şi un labirint verde, din arbuşti de tuia, locuri în care cei mai mici vizitatori ai băilor se pot distra minunat. De asemenea staţiunea mai are amenajări cu locuri pentru picnic, o zonă cu un mic lac cu apă dulce, împrejmuit cu băncuţe şi cu un podeţ de lemn, pentru odihnă şi relaxare, precum şi alte pasaje şi podeţe rustice, care asigură vizitarea orcărui punct al parcului balnear. De remarcat este şi punctul de belvedere, unde a fost amenajată o cascadă artificială, loc din care poate fi admirat întregul parc, precum şi împrejurimile împădurite ce înconjoară zona, care oferă un decor natural deosebit acestor locuri frumoase.

Strand Baile Figa       Strand Baile Figa       Strand Baile Figa