Muzeul Casa de Vanatoare

Muzeul Casa de Vanatoare- amenajat intr-o cladire care a gazduit pe vremuri fosta casa de vanatoare a familiei nobiliare Bethlen, prezinta vizitatorilor o expozitie atractiva si interesanta de exponate cinegetice si trofee vanatoresti, prilejuind o incursiune de neuitat in lumea animalelor si a vanatorii.

Casa vanatoare Beclean

Centrul Nou - zona amenajata la standarde estetice europene, cu pavaje si rondouri de flori, spatii verzi irigate modern, loc de promenada pentru localnici alaturi de parcul central.
Monumenul Eroilor - triptic scupltural dedicat omagierii eroilor beclenari care au cazut la datorie, de-a lungul timpului, pe campurile de lupta, pentru independenta si libertatea tarii. Monumentul este situat in zona centrala a orasului, pe un ampasament de spatiu verde si aranjament floral, si este compus din trei piese simbolice: Ingerul, Orga si Inteleptul, cu semnificatii profunde legate de spiritualitatea, credinta si traditia poporului roman.
Parcul Central - spatiu de recreere si relaxare strajuit de arbori si copaci seculari, pastrati din vechiul parc dendrologic al familiei nobiliare Bethlen, langa care au mai fost plantati recent pomi tineri ce vor revigora acest loc al orasului. Tot aici se gasesc decoruri si ornamente artizanale din lemn, spatii vrezi si amenajari florale care dau un farmec aparte parcului.